Ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς με την Plegma Net με σίγουρη σταδιοδρομία στις πωλήσεις; Έλα στην ομάδα μας!
August 8, 2017
PlegmaNet.gr - Athens Job Festival
Η Plegma Net βρέθηκε στο Athens Job Festival!
October 2, 2017

Το ολοκαίνουργιο PlegmaNet.gr είναι live! Με ανανεωμένο σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες για άμεση και γρήγορη υποστήριξη! Είσαι συνεργάτης μας; Βρες τα τελευταία νέα της Plegma Net και ενημερώσου για κάθε σημαντική ανακοίνωση! Θέλεις να γίνεις συνεργάτης μας; Συμπλήρωσε με ένα κλικ τα στοιχεία σου και ανέβασε το βιογραφικό σου με τον γρήγορο μηχανισμό μας και διεκδίκησε τις νέες θέσεις εργασίας στην ομάδα μας εδώ!

Πώς θα το κάνεις αυτό; Μα φυσικά κάνε κλικ στη σελίδα “Θέσεις Εργασίας” και δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ομάδα της Plegma Net. Βρες θέσεις εργασίας μερικής ή ολικής απασχόλησης και επικοινώνησε μαζί μας για να τις διεκδικήσεις! Με θέσεις τηλεφωνικής υποστήριξης, τηλεφωνικών πωλήσεων και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, αν η εξυπηρέτηση πελατών σε εκφράζει, μπες τώρα στην ομάδα μας! Στείλε μας το βιογραφικό σου με ένα μόνο κλικ και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Imbnet.gr για την υποστήριξη και το εξαιρετικό design της ιστοσελίδας μας! Πλοηγηθείτε τώρα στο νέο μας ιστοχώρο και βρείτε τελευταία νέα και ανακοινώσεις αλλά και όλες τις ανανεώσεις σε θέσεις εργασίας και τις ανάγκες της Plegma Net! Κάνε κλικ εδώ!